Innovation Living

Innovation Living

Innovation Living er en danskejet møbelvirksomhed skabt på de stolte danske møbeldesign traditioner. 

Med en vision om at form og funktion skal gå hånd i hånd, har Innovation Living slået sig fast på verdensmarkedet med møbler som er innovative og holdbare. Siden 1989 har Innovation Living været dedikeret til design og udvikling og kan i dag kalde sig sovesofa specialister. 

Virksomheden blev stiftet af Flemming Højfeldt i 1971 med ide og udvikling af sækkestole. Siden er det blevet til sovesofaer, stole, sideborde, foldemadrasser og mange andre multifunktionelle møbler. Efterhånden som konceptet voksede blev Innovation Living belønnet med designpriser samt et samarbejde med den berømte danske designer Verner Panton. 

Innovation Living har et mål om at gøre en forskel for dig i din hverdag. Så du ikke skal gå på kompromis med form, funktion og kvalitet. 

Bæredygtighed: 
Alle Innovation Livings sovesofaer har udskiftelige dele, for at skabe så lidt spild som muligt. Så hvis en del går i stykker eller du vil have ny madras kan dette klares uden at smide hele sofaen ud og købe en ny. Det er billigere for dig og bedre for miljøet. 

Derudover bliver alle sovesofaerne leveret i flad pakning. Dette reducerer risikoen for skader under transport, sikre lavere omkostninger og reducerer CO2 emissioner under transport og opbevaring. 

© 2020 Selta.dk. Alle rettigheder forbeholdt.