Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg komme i kontakt med SELTAs Webshop?

Du kan kontakte SELTAs webshop på tlf. 86627200 hverdage kl. 10-17 og på e-mail shop@selta.dk, mandag til fredag kl. 10-15.

Jeg var ikke hjemme da fragtmand kom med mine varer?

Kontakt SELTAs webshop hurtigst muligt på tlf. 86627200 eller på e-mail shop@selta.dk. Ved forgæves kørsel forbeholder vi os ret til at opkræve et ekstra fragtgebyr for ny leveringsaftale.

Jeg har fundet nogle fejl på mine varer, efter at leveringen har fundet sted?

Kontakt serviceafdelingen på tlf. 86627200 på e-mail service@selta.dk. Kan kontaktes hverdage kl. 10.00-15.00

Husk altid at oplyse dit fakturanummer.

Modtager du en saml selv vare som er behæftet med fejl, så opfordrer vi dig til at vente med at samle varen indtil du har kontaktet serviceafdelingen og modtaget svar fra denne.

Jeg har bestilt varer i webshoppen, men har endnu ikke hørt noget fra SELTA?

SELTAs webshop kontakter dig inden for tre arbejdsdag efter, at din bestilling er gennemført. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os på tlf. 86627200 eller på e-mail shop@selta.dk.

Hvordan får jeg leveret mine varer?

Pakker med boligtilbehør og mindre varer leveres med PostNord. Du kan enten vælge at får tilsendt til pakkeboks/postbutik eller til din hjemmeadresse.

Møbler leveres med fragtmand. Når ordren er klar til afsendelse, bliver du kontaktet pr. mail ang. leveringsdato. 

Da jeg modtog min ordre, manglede der nogle varer?

Kontakt SELTAs webshop på tlf. 86627200 eller på e-mail shop@selta.dk.

Husk altid at oplyse det telefonnummer som er brugt til ordreoprettelsen samt fakturanummer.

Skal jeg selv betale for returnering af varen?

Du skal selv afholde transportomkostninger i forbindelse med returnering af varer. Varerne skal returneres med omdeling i dagtimerne til SELTA Livøvej 13 & 17, 8800 Viborg. Du er også altid velkommen til at returnere varen personligt til SELTA Livøvej 13 & 17, 8800 Viborg.
Varen skal returneres forsvarligt emballeret og i ubrugt og ubeskadiget stand og være nedpakket i den originale emballage, som ikke må være defekt. Meddelelse om brug af fortrydelsesretten skal modtages af selta.dk på papir eller andet varigt medium senest 14 dage efter modtagelse. Varen skal returneres til selta.dk senest 14 dage fra der er givet besked om brug af fortrydelsesretten.
Varer der returneres skal ledsages af original faktura.

© 2020 Selta.dk. Alle rettigheder forbeholdt.