VILHELM SIGNATURE SOFA

IKKE PÅ LAGER/BESTILLINGSVARE
Varenummer
242888
Tekstil Sacho, Zero 1 Ben i røget egetræsben.
Special Price 37.049,00 kr Regular Price 47.499,00 kr
-22%
BESKRIVELSE

Denne smukke og komfortable sofa er tegnet af Flemming Lassen samme år (1935) som han tegnede den ikoniske stol, Den Trætte Mand.
Sofaen forener som mange af Flemming Lassens andre møbler det flotte møbelsnedkerarbejde med bløde linjer, funktionalitet og den skulpturelle effekt.

Sofaen er tegnet med det formål, at den både skal kunne stå langs en væg, men også frit i rummet, hvor de elegante runde hjørne fører en rundt om sofaen.

Sædepuden som er ud i ét, er bygget op af en kerne med pocketfjedre og skumpolstring som, sikre en stabil og fast siddekomfort.

Sofaen fås betrukket med tekstil, læder eller lammeskind. Denne udgave er betrukket med tekstilet Sacho, Zero 1 og har ben i røget egetræ. De 24 knapper som så smukt pryder ryg og arme er i vegetabilskgarvet læder.
Det er muligt at kombinere to forskellige tekstiler eller farver på sofaen. Vælge knapper i en anden farve eller i læder som vist

Mål: B. 217 cm H. 80 cm D.88 cm 

Facts om sofaen:
Sofaen er opkaldt efter Felmming Lassens far, dekorationsmaler Hans Vilhelm Lassen

I 2018 blev en Vilhelm solgt på auktion til Kr. 610.000,- og fik dermed titlen som den dyreste sofa solgt på en dansk auktion.

I 2021 vandt sofaen den prestigefyldte German Design Award – Excellent Product Design.

 

OBS!!

Da sofaen er MEGET tung, skal man kunne stille nogle mænd til rådighed hvis den skal leveres med vores fragtmand. 

Specifikation
Is on Sale Yes
Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
© 2020 Selta.dk. Alle rettigheder forbeholdt.