Relaterede varer
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Pris: 3.986,00 kr

Special Price 2.895,00 kr

På lager

Varenummer: 226427

Hurtigt overblik

Sort ask med stel i chrom

Da Fredericia Furniture lancerede Trinidad stolen i 1993, blev dette Nanna Ditzel mesterværk hurtigt en stor succes med dens smukke let- og gennemsigtighed. Stolen er i dag en af de bedst sælgende designstole og fremvises på en lang række designmuseer verden over.

Nanna Ditzel fandt inspirationen fra de victorianske husfacader på øen Trinidad, som ligger i det sydlige caribiske hav. Med kunstfærdige træudskæringer fra den såkaldte gingerbread-teknik fremstår facaderne lette og indgår i et smukt samspil med solens lys. I Trinidad stolen mødes teknologi, flot design og høj komfort på bedste vis – en ægte moderne klassiker. Stolens design gør, at kroppen altid er ventileret, bevarer stuetemperatur og reducerer lydens resonans i rummet.

Selv har Nanna Ditzel sagt:
"Jeg så på Trinidad, hvordan husenes facader nærmest blev opløst i et spil af lys og skygge. De får en lethed over sig, næsten som en knipling og jeg tænkte "det må jeg kunne bruge til en stol.""

Stolen leveres i en række farver og træsorter. Denne model er i den nye 2016 højde: 45.5 cm. og med en skal af sort ask samt stel i chrom.
Sædehynde til Trinidad-stolene kan købes på varenr.: 219901.
Der er også mulighed for tilkøb af filtglidere.

Mål: B: 47,5 cm. H: 85 cm. D: 57 cm. Sh: 45,5 cm.