TRINIDAD STOL 45,5 CM.

På lager
Varenummer
226429
Sort ask med sortlakeret stel
Special Price 2.895,00 kr Regular Price 3.986,00 kr
-27%
BESKRIVELSE

Da Fredericia Furniture lancerede Trinidad stolen i 1993, blev dette Nanna Ditzel mesterværk hurtigt en stor succes med dens smukke let- og gennemsigtighed. Stolen er i dag en af de bedst sælgende designstole og fremvises på en lang række designmuseer verden over.

Nanna Ditzel fandt inspirationen fra de victorianske husfacader på øen Trinidad, som ligger i det sydlige caribiske hav. Med kunstfærdige træudskæringer fra den såkaldte gingerbread-teknik fremstår facaderne lette og indgår i et smukt samspil med solens lys. I Trinidad stolen mødes teknologi, flot design og høj komfort på bedste vis – en ægte moderne klassiker. Stolens design gør, at kroppen altid er ventileret, bevarer stuetemperatur og reducerer lydens resonans i rummet.

Selv har Nanna Ditzel sagt:
"Jeg så på Trinidad, hvordan husenes facader nærmest blev opløst i et spil af lys og skygge. De får en lethed over sig, næsten som en knipling og jeg tænkte "det må jeg kunne bruge til en stol.""

Stolen leveres i en række farver og træsorter. Denne model er i den nye 2016 højde: 45.5 cm. og med en skal af sort ask samt sortlakeret stel.
Sædehynde til Trinidad-stolene kan købes på varenr.: 219901.
Der er også mulighed for tilkøb af filtglidere.

Mål: Bredde: 47,5 cm. Højde: 85 cm. Dybde: 57 cm. Sh: 45,5 cm.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
© 2020 Selta.dk. Alle rettigheder forbeholdt.