Relaterede varer
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Pris: 11.853,00 kr

Special Price 7.999,00 kr

Ikke på lager men kan ses i vores butik

Varenummer: 222516

Hurtigt overblik

Hvidt stel

Stingray gyngestolen er tegnet af Thomas Pedersen til Fredericia Furniture. Thomas blev uddannet arkitekt fra Århus Arkitektskole i 2002.

Stingray har været et design, som han har brugt længe på under sin uddannelse, men da han skulle op til sin afgangsprøve fik han et problem; Arkitektskolen var udstyret med et veludstyret træværksted, men intet hvor man kunne benytte sig af stål og glasfibre. Så sammen med en anden studerende lavede han sit projekt ude på skolens parkeringsplads og hans stædighed belønnes stadig den dag i dag.
Stingray er nemlig et moderne møbel, som er dynamisk i udtrykket, men bygget til afslapning, da gyngestolen byder på mange forskellige siddemuligheder.

Gyngestolens udformning er inspireret af havets "Stingray", som også betyder "Rokke". Skallen ligner derfor formen på en stor rokke, som medvirker til en smuk, organisk form. Stellet er i hvidt og konstrueret uden tværgående linjer, så stolen får et svævende udtryk.

"Jeg ville lave et bevægeligt siddemøbel med mange forskellige siddemuligheder. Den rokkelignende form opstod som et svar på de funktionelle krav," siger Thomas Pedersen.

Bemærk! Prisen er ekskl. lammeskind.

Mål: H: 83,6 cm. D: 114 cm. L: 120 cm. Sh.: 34 cm.