Relaterede varer
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

17.999,00 kr

Ikke på lager

Varenummer: 209922

Hurtigt overblik

Massiv hvidolieret eg

SM78 spisebordets design er inspireret af Skovbys første 8-bens bord.

Bordpladen er ellipseformet og benenes form er halve ellipser. Spisebordets ben står i en lidt skrå vinkel i forhold til hinanden, så der dannes en lille afstand øverst mellem benene - et spændstigt udtryk, der også har en praktisk betydning. Et specielt beslag på de yderste ben gør, at man om nødvendigt kan justere benene på plads ved ændringer i luftfugtigheden. Denne løsning er praktisk ved især massive borde, som udvider sig eller svinder mest ved udsving i luftfugtighed og temperatur.

Spisebordet leveres med to tillægsplader, som opbevares i magasin under bordpladen. Derudover kan der købes to ekstra tillægsplader.
Fuldt udtrukket giver spisebordet plads til 16 personer. SM78 spisebordet fås også med bordplade i hvid laminat og med understel i hvidolieret eg eller sort wengé.

Spisebordet er fra Skovby Møbelfabrik, som blev grundlagt i 1933. Her fik man skabt et fundament for bæredygtige og funktionelle designs med fokus på gamle håndværkstraditioner, naturlige materialer og miljøet og er i dag blevet verdenskendt for netop at kombinere design og funktionalitet.

Mål: H: 74 x B: 109 x L: 190/290/(390) cm.