Relaterede varer
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Pris: 31.995,00 kr

Special Price 24.995,00 kr

Ikke på lager

Varenummer: 237678

Hurtigt overblik

Viking seng 180x200 cm

Fra de Smålandske skove kommer denne svenske luksus seng. Producenten Viking beds holder ved det gamle traditionelle håndværk og sengene bliver derfor bygget op i hånden med den størst mulige omhu. Der er fokus på innovation og nye materialer for hele tiden at kunne tilbyde den bedst mulige kvalitet og komfort.

Under opbygningen af en Viking seng, bliver hver en detalje gennemgået og testet for at være sikker på, at de strenge kvalitetskrav overholdes. Derfor føler Viking Beds sig tryg ved at kunne give 25 års garanti på ramme og fjederbrud.

Viking beds kvalitet ses også tydeligt i den sidste finish. Her er det fabrikkens dygtige møbelpolstrere som sætte er ære i det smukke design og håndværk som forlader fabrikken.

Komforten i en seng fra Viking beds er i et kapitel for sig. Når man lægger sig på sengen, oplever man hvordan sengen tag imod og omfavner en. Man synker ned i madrassen og oplever man får støtte langs kroppen og at der er god plads til hofte og skulder.

Dette opnås ved at have 2 lag pocketfjedre i sengen. Begge pocketlag har komfortzoner hvilket er atypisk i forhold til mange lignende senge, hvor man af prismæssige årsager kun har komfortzoner i det øverste lag.

Viking beds går ikke på kompromis men vil heller bygge fleksible senge med høj kvalitet og bedst mulige komfort, for dermed at giver det bedst mulig grundlag for en god søvn.

Når du sover, regenerer kroppens celler og kroppens immunsystem bliver aktiveret, og vigtige hormoner dannes. Samtidig falder produktionen af ​​stresshormoner. At sove tilstrækkeligt kan reducere risikoen for sygdomme som forhøjet blodlipider, hjerte-kar-sygdom, diabetes, depression og træthedssyndrom.

Viking beds består af et stort sortiment af boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge som kan kombineres med flere luksuriøse topmadrasser og et bredt udvalg af ben og sengegavle. Senge og gavle fås i flere slidstærke kvalitetstekstiler i et væld af farver. Kom ud i butikken og se de mange muligheder og få professionelt råd og vejledning

Denne Viking Sirius kontinental består af en sengebase bestående af 2 boxmadrasser med pocketfjedre inddelt i 3 komfortzoner I bunden af boxmadrasserne er der lagt et lag corovin som er et materiale som forhindrer støvmider at trænge ind i sengen. Der medfølger beslag til at holde madrasserne sammen.

Oven på boxmadrasserne ligger der én stor vendbar madras med pocketfjedre inddelt i 5 komfortzoner.

Madrassen har fastheden medium.

Den vendbare madras er polstret med naturlatex som giver god ventilationsevne af sengen.

Øverst på sengen ligger en topmadras med supersoft skum quiltet med en luftig 4-kanalsfiber som effektive transportere fugt og varme væk fra kroppen.

Topmadrassen er trenset så betrækket ligger fast og dermed ikke kan skride rundt. Dette betyder dog, at betrækket på topmadrassen ikke kan vaskes. Vi anbefaler derfor, at man lægger et beskyttelseslagen eller rullemadras ovenpå topmadrassen.

Topmadrassen er syet med kuvertkant i samme farve som resten af sengen.

Sengen kan mod tillæg bestilles med topmadrasser i forskellige latexkvaliteter.

Sengen kan mod tillæg bestilles med delt fasthed Dvs. medium i den ene side og fast i den anden side.

Kontakt os for pris og vejledning.

 

Farve: Verona sort.

Mål: 180x200 cm

 

Prisen er ekskl. ben, gavl og puder