JAMES STOL

På lager
Varenummer
291444
Sort paloma læder.
Special Price 12.872,00 kr. Regular Price 16.090,00 kr.
-20%
BESKRIVELSE

Stressless James lænestolen fra Ekornes er en moderne lænestole med en fantastisk god siddekomfort.

Stolen er med det unikke Plus™-system, som sørger for, at uanset om du sidder opret eller læner dig tilbage i stolen, så får du støtte til lænden.
Lændestøtten bliver automatisk justeret når du ændre siddestilling. Nakkefunktionen kan du vælge at have i en aktiv- eller en hvileposition.
Med aktiv menes at nakkestøtten skydes fremad i takt med, at du læner dig tilbage, for at give nakken støtte hvis du sidder og læser eller ser tv. 
Med hvileposition menes at nakkestøtten lægges tilbage, så du kan slappe af i nakken, hvis du har brug for at lukke øjnene og slappe helt af.

James har justerbar hovedstøtte, som kan flyttes op og ned, så stolen passer til både høje og lave mennesker.
Stolens glide system sørger for, at stolen følger din mindste bevægelse. Modstanden som sørger for den den rette balance i glide systemet justeres nemt ved at spænde/løsne de sorte drejeknapper på siden af stolen.

For ekstra komfort kan der tilkøbes en skammel som passer til hvilestolen.
På modelbilledet er stolen vist med skammel, skamlen er ikke inkluderet i prisen, men kan købes her.

Materiale: Hvilestolen kan fås i forskellige læder- og tekstilkvaliter. Denne udgave er monteret med Paloma læder. Stel: Alu.
Farve: Sort
Mål: B77 D74 H110 cm Sædehøjde: 44 cm Sædedybde: 49 cm.  Bemærk at for at kunne udnytte Plus™-systemet så kan stolen ikke stå helt op ad væggen.

Specifikation
Is on Sale No
Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
© 2020 Selta.dk. Alle rettigheder forbeholdt.