Relaterede varer
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Pris: 32.566,00 kr

Special Price 22.800,00 kr

Ikke på lager men kan ses i vores butik

Varenummer: 214507

Hurtigt overblik

Udstillingsmodel

Den flotte Heritage Chair FH419 er tegnet af Frits Henningsen i 1930 og produceret af Carl Hansen & Søn.

Stolen er skabt ved hjælp af inspiration fra den gamle franske empire-stil blandet med de engelske møbler fra det 17. århundrede.

Frits Henningsen's møbler er lavet meget fokus på tidsløse- og elegante linjer samtidig med høj kvalitet og fantastisk siddekomfort. Dette formår han i højeste grad også at få skabt i denne stol. Detaljerne er så diskrete og velgennemtænkte - det tager en dygtig møbelpolstrer omkring 10 timer at betrække og tilpasse stolen, så den bliver perfekt.
Stolen er polstret i stoffet REMIX i farven 123 lysegrå og med pæn detalje i form af knapper i sort læder. Benene er i olieret egetræ.

Dette sæt indeholder både stol og skammel.

Bemærk! Stolen står i vores udstilling. Den har minimale tegn på at have været udstillet, men der er en lille lys/farveforskel i stoffet på skammelen.

Så har du brug for ultimativ afslapning, et hvil fra hverdagens travlhed samt et lækkert design i god kvalitet?
Så er dette en stol for dig!

Kom ind i Selta eller ring og hør nærmere.

Carl Hansen & Søn er i dag en af Danmarks førende designvirksomheder med 100 års historie - dette gør dem til en af Danmarks ældste producenter af kvalitetsmøbler. Møblerne er fremstillet i de bedste materialer i topkvalitet, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer i håndværket.

Mål på stolen: H:102 cm. x D:95 cm. x B:76 cm. x SH:41 cm.