SAN FRAN. GRÅ 170X240 CM

På lager
Varenummer
244542

Afpasset tæppe fra Woodnotes. 
Mål: 170x240 cm

Special Price 7.599,00 kr. Regular Price 11.692,00 kr.
-35%
BESKRIVELSE

Skap personlighed i din indretning med dette skønne tæppe fra Woodnotes. Tæppet hedder San Francisco og har nogle dejlige rolige naturfarver i skiftende mønster. 

Tæppet er fremstillet af 76% papirgarn og 13% bomuld og er derfor et meget slidstærkt tæppe som du med fordel kan anvende under sit sofabord eller spisebord. Bagsiden af tæppet er af 90 % genanvendt polyester filt som sikre at tæppet ligger godt på gulvet. 

Det er de stærke træfibre i det tæt spundet papirgarn som givet tæppet dets styrke og dette gør også tæppet allergivenligt da det ikke samler støv og snavs. 

Alt det anvendte papirgarn er økologisk fremstillet og biologisk nedbrydeligt og der er ikke anvendt klorgas blegning - alt garn er gennemfarvet. 

Skulle du være uheldig at spilde på tæppet skal du blot duppe med køkkenrulle og herefter duppe med en vaskeklud hårdtopvredet i lunken vand. Det frarådes at anvende tæpperens på tæppet. 

Mål: 170x240 cm
Tykkelse: 6 mm. 
Materiale: 76 % papirgarn og 13 % bomuld.

Ønsker du San Francisco tæppet i en anden farve eller størrelse er du velkommen til at kontakte os herunder eller komme ind i butikken. 

Specifikation
Is on Sale Yes
Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
© 2020 Selta.dk. Alle rettigheder forbeholdt.