FLOWERPOT VP8 VÆGLAMPE

På lager
Varenummer
246099

Mat Sort.

2.195,00 kr.
BESKRIVELSE

Flowerpot VP8 væglampen er en moderne klassiker, som &Tradition i samarbejde med Panton-familien, satte i produktion i 2010.

Lampen kan du bruge over dit natbord, i entreen eller ved læsehjørnet i stuen. Øverst på lampeskærmen sidder et sort gummihjul, som kører i metalbøjlen så du kan justerer lampens retning. Denne smarte detalje er også kendt fra den klassiske VP4 bordlampe. 

Lampen består af 2 skærme/halvkugler i metal som vender mod hinanden hvilket gør at lyset ikke blænder men som også er kendetegnet for Flowerpot lamperne.  

Lampens tænd/sluk knap er placeret på selve basen af lampen. Du kan monterer lampen direkte ved el-udtag i væggen og slippe for synlig ledning. 

Verner Panton lancerede den første Flowerpot lampe i 1868 hvor den blev taget godt imod og er siden blevet en tidsløs klassiker i sine forskellige udgaver. Den dygtige designer skabte mange skitser, deriblandt denne VP8 væglampe, men den blev aldrig sat i produktion. Det valgte &Tradition at gøre, i samarbejde med Panton-familien, og den er nu blevet en fast del af Flowerpot familien. 

Mål: Ø23x H: 36cm

Der medfølger 2 meter tekstilledning. 

Specifikationer: 
Lyskilde: E27 40W
Volt: 220-240V
Klassificering: IP20

OBS! Lyskilde ikke inkluderet.

OBS! Kun til indendørs brug.

Rengør lampen med en blød tør klud. Husk at tage strømmen fra lampen ved rengøring. 

Specifikation
Is on Sale No
Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
© 2020 Selta.dk. Alle rettigheder forbeholdt.