Relaterede varer
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Pris: 37.540,00 kr

Special Price 29.999,00 kr

Ikke på lager

Varenummer: 188705

Hurtigt overblik

Pascal kassetter soft, medium og fast.

Dux sengen er en af verdens absolut bedste senge. Med sin unikke fjederkonstruktion som består af specialfremstillede sammenflettede fjedre, som tilsammen giver optimal trykaflastning til hele kroppen, er disse senge skabt for at give det perfekte underlag at ligge på, som justere ryg, hofte og skulder for dermed at hjælpe med at lindre rygsmerter og fordele din vægt jævnt for at maksimere blodcirkulationen.

Denne opbygning af madrasser er patenteret og der findes derfor ingen lignende madrasser på markedet.

Forskere på Sveriges anerkendte medicinske universitet Karolinska Institut, har lavet en uvildig test af senge hvor Dux sengen indgik. Resultatet viste, at man hurtigere falder i den dybe søvn og man befinder sig ca, 1 time længere i den dybe søvn sammenlignet med andre madrasser. Dette gør en betydelig forskel for ens helbred, da det kun er i den tid man befinder sig i den dybe søvnfase, at kroppen og immunforsvaret kan restituere.

Denne DUX 3003 seng består af 2 boxmadrasser med 2 lag fjedre på 9 og 12 cm højde.

Sengen er med Dux's innovative pascal system, som består af 3 kassetter med Dux-fjedre som fås i fasthederne soft, medium, fast eller ekstra fast. Kassetterne er fordelt således, at man har én kassette under skulderen én under hoftepartiet og én under benene. Kassetterne kombineres frit blandt de 4 fastheder. Vælg de fastheder som passer til din vægt, figur og behov. Resultatet er, at man opnår personlig og optimal komfort, støtte og aflastning.

Kommer du til at vælge en forkert fasthed ombyttes kassetter uden beregning inden for 6 måneder ved fremmøde i butikken. Har du ikke mulighed for at afhente i butikken vil der tilkomme fragtomkostninger.

Hvis du efter nogle år skulle få behov for at ændre på kassetternes fastheder kan disse også købes separat.

Oven på det øverste fjederlag ligger der et kraftigt lag naturlatex. Xuppot Plus Topmadrassen er 7,5 cm tyk og er med naturlatex med bomuldsvattering for ekstra ventilation og blødhed.

I denne seng er begge boxmadrasser med pascal kassetter i soft, medium og fast.Der byttes let rundt på kassetterne ved at lyne øverste lag af madrassen op. 

Se video og se hvordan man ændre Pascal kassetterne her.

 

Sengen kan bestilles i flere størrelse. Denne seng er Mål: 180x200 cm

Ønsker du en anden størrelse eller andre fastheder på Pascal kassetterne så kontakt os på shop@selta.dk

Prisen er ekskl. ben og evt. gavl.