DUX 3003 BOXSÆT

På lager
Varenummer
188705

Pascal kassetter soft, medium og fast.
Xupport plus latex toplmadras
Inkl. 8 stk egetræsben Ø5,5 cm H. 20 cm

39.900,00 kr.
Skarp Pris
BESKRIVELSE

Dux sengen er en af verdens absolut bedste senge. Med sin unikke fjederkonstruktion som består af specialfremstillede sammenflettede fjedre, som tilsammen giver optimal trykaflastning til hele kroppen, er disse senge skabt for at give det perfekte underlag at ligge på, som justere ryg, hofte og skulder for dermed at hjælpe med at lindre rygsmerter og fordele din vægt jævnt for at maksimere blodcirkulationen.

Denne opbygning af madrasser er patenteret og der findes derfor ingen lignende madrasser på markedet.

Forskere på Sveriges anerkendte medicinske universitet Karolinska Institut, har lavet en uvildig test af senge hvor Dux sengen indgik. Resultatet viste, at man hurtigere falder i den dybe søvn og man befinder sig ca, 1 time længere i den dybe søvn sammenlignet med andre madrasser. Dette gør en betydelig forskel for ens helbred, da det kun er i den tid man befinder sig i den dybe søvnfase, at kroppen og immunforsvaret kan restituere.

Denne DUX 3003 seng består af 2 boxmadrasser med 2 lag fjedre på 9 og 12 cm højde.

Sengen er med Dux's innovative pascal system, som består af 3 kassetter med Dux-fjedre som fås i fasthederne soft, medium, fast eller ekstra fast. Kassetterne er fordelt således, at man har én kassette under skulderen én under hoftepartiet og én under benene. Kassetterne kombineres frit blandt de 4 fastheder. Vælg de fastheder som passer til din vægt, figur og behov. Resultatet er, at man opnår personlig og optimal komfort, støtte og aflastning.

Kommer du til at vælge en forkert fasthed ombyttes kassetter uden beregning inden for 6 måneder ved fremmøde i butikken. Har du ikke mulighed for at afhente i butikken vil der tilkomme fragtomkostninger.

Hvis du efter nogle år skulle få behov for at ændre på kassetternes fastheder kan disse også købes separat.

Oven på det øverste fjederlag ligger der et kraftigt lag naturlatex. Xupport Plus Topmadrassen er 7,5 cm tyk og er med naturlatex med tuftet bomuld- og polyestervattering for ekstra ventilation og blødhed og med bomuldsbetræk.

I denne seng er begge boxmadrasser med pascal kassetter i soft, medium og fast. Der byttes let rundt på kassetterne ved at lyne øverste lag af madrassen op. 

 

 

Mål: 180x200 cm
Pascal: Soft, medium og fast
Sengen kan bestilles i flere størrelse og med anden konfiguration af Pascal kassetterne. Hvis du ønsker dette,  så kontakt os på shop@selta.dk

Prisen er inkl. 8 stk. egetræsben Ø5,5 cm H20 cm
Prisen er ekskl. sengegavl.

Specifikation
Is on Sale No
Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
© 2020 Selta.dk. Alle rettigheder forbeholdt.