DEN TRÆTTE MAND

På lager
Varenummer
181977

Lammeskind i farven Moonlight.

Ben i røget eg

70.498,00 kr
BESKRIVELSE

Lænestolen, Den Trætte Mand, med den tilhørende fodskammel, er designet af Flemming Lassen, der oprindeligt designede stolen til Snedkerlaugets Møbeludstilling i 1935.

Flemming Lassen var et familiemenneske som værdsatte de nære relationer. Derfor er stolen også designet så dét at sidde i stolen er "så varmt og trygt som en isbjørneunge i favnen på din mor midt på indlandsisen" - Ifølge Flemming Lassen selv.

Lænestolen er designet med organiske, bamsede former og voluminøse armlæn, som alt sammen gør den perfekt til hjemmet, som man vil gøre mere hyggelig og varm, og bryde de rene, lige linjer.

Den Trætte Mand fås betrukket enten medtekstil eller lammeskind. Denne udgave er med lammeskind hele vejen rundt, og har den flotte Moonlight farve, som giver mere varme i ethvert rum.

De forreste ben på både stol og skammel er forsynet med hjul, for at gøre det lettere at flytte rundt på møblerne. Der medfølger plastskåle til et lægge under hjulene når stol og skammel står på sin plads, dermed undgås det at lave mærker i gulvet.

Mål: Stol
Højde: 88 cm
Bredde: 102 cm
Dybde: 97 cm
Sidde højde: 38 cm

Mål: Skammel
H. 36 cm, D. 55 cm, B. 53 cm

Specifikation
Is on Sale No
Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
© 2020 Selta.dk. Alle rettigheder forbeholdt.