BRONZ BOXMADRAS MEDIUM

På lager
Varenummer
254290

Fasthed: Medium
Topmadras: 60 mm latex.
Farve: Lys grå.
Inkl. stålben.

Special Price 5.999,00 kr. Regular Price 14.998,00 kr.
-60%
BESKRIVELSE

Danskproduceret kvalitets boxmadras, som er perfekt til teenageværelset, det mindre forældresoveværelse eller til sommerhuset.

Boxmadrassen er dobbeltfjedret hvor nederste lag er med pocketfjedre og øverste lag er med pocketfjedre med medium fasthed inddelt i 5 komfortzoner.
Komfortzonerne sørger for, at du kommer til at ligge ergonomisk korrekt i sengen. Der er plads til, at din hofte og skulder kan synke ned i madrassen mens du samtidig får støtte langs ryg og lænd.

Det øverste lag fjedre er en vendbar madraskerne polstret på begge sider med 25 mm cooltex breeze skum, som er ventilerende og antibakteriel.
Ved at vende den vendbare kerne 2-4 gange om året, forlænger du på en let måde levetiden af din madras.

Boxmadrassen er betrukket med et lyst gråt slidstærkt møbeltekstil hvor liggefladen er med anti-slip, som mindsker at topmadrassen flytter sig, når man vender og drejer sig i løbet af natten.

Der medfølger en lækker ventilerende topmadras med 60mm latex-kerne. Betrækket er aftageligt, vaskbart samt OEKO-TEX standard 100 certificeret. Betrækket er i polyester og bambus.

Der medfølger 4 stk. runde ben i børstet stål H19 cm

Mål: 140x200 cm
Farve: Lys grå.
Fasthed: Medium.
Topmadras: 60 mm latex.

Hvilken fasthed skal du vælge?
Når du vælger din seng kan du vælge mellem flere fastheder hvilket sikre at du vælger en seng som matcher dine behov bedst. Det er forskellige hvor mange fastheder du kan vælge imellem det kommer an på den enkelte producent. 
Hver sengeproducent laver senge og fjedre forskelligt og der er derfor forskel på de enkelte fastheder. F.eks. er der stor forskel på følelsen af fastheden Medium i en Livingbed seng og en Viking Beds seng. Du kan derfor ikke generalisere og gå efter en bestemt fasthed på tværs af producenter. 
Nogle taler om at det er din vægt der afgør hvilken fasthed du skal have, men det er ikke alene din vægt der afgør det, det er i høj grad også de eventuelle skavanker du har. Ligeledes handler det om hvordan din vægt er fordelt på kroppen. Når du ligger på siden, på madrassen skal du føle en god støtte i siden lige over hoften samtidig med at du føler din skulder og hofte synker ubesværet ned i madrassen. Når du ligger på ryggen skal du mærke en støtte op i lændesvajet. 
Når du skal vælge en seng sammen med din partner er det vigtigt at i begge prøver sengen da der højst sandsynligt er forskel på hvilken fasthed i ligger bedst i. I stort set alle senge er det muligt at få to forskellige fastheder f.eks. Medium til højre og Fast til venstre. Dette giver flere muligheder og sikre at ingen går på kompromis med komforten.

Er du i tvivl om hvilken fasthed du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os og meget gerne besøge vores butik i Viborg, hvor du kan prøve madrasserne mens du få råd og vejledning.

Specifikation
Is on Sale Yes
Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
© 2020 Selta.dk. Alle rettigheder forbeholdt.