BAMBUS SENGESÆT 140X200CM

På lager
Varenummer
246274

100% økologisk bambus.
Mål: Dyne: 140x200 cm. Pude: 60x63 cm. 

599,00 kr.
fast pris
BESKRIVELSE

Fantastisk blødt sengetøj i bambus fra Nordic Weaving. 

Sengetøjet er satinvævet, i 100% økologisk bambus, med 300 tråde pr. tomme (TC300). Denne vævning giver gør sengetøjet både slidstærkt og meget blødt. 

Hvert betræk har en lynlås i bunden. 

Bambus er fra naturens side temperaturregulerende og let kølende samtidig er det også åndbart. Disse egenskaber giver en let og frisk fornemmelse, når du putter dig under dynen, som varer ved hele natten. Desuden er materialet også antibakterielt og er derfor sundt at sove i - også for dig med allergi. 

En anden godt egenskab ved bambus er at det er god til at transporterer frugt væk så hvis du har tendens til at svede om natten, vil du opleve at ligge køligere og tørt hele natten. 

Sengetøjet er OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for at produktet er fri for sundhedsskadelig stoffer og kemikalier.

Farve: Lys Beige.

Mål:
Dyne: 140x200 cm. Pude: 60x63 cm.  

Vaskeanvisning:

Bambussengetøj tåler maskinvask på 30-40 grader, (maks. 800 omdrejninger) vi anbefaler at der bruges silke/uldprogrammet. Sørg for at vende vrangen ud og lukke lynlåsen, vask sengetøjet separat fra andet vasketøj og gerne i en vaskepose. 

Benyt skånsomt vaskemiddel uden enzymer for eksempel silke/uld sæbe. Brug aldrig klorblegemiddel, da dette ødelægger bambusfibrene og forårsager misfarvninger.

Vi anbefaler at bambussengetøjet lufttørres. Undgå her direkte sollys.  Bambussengetøjet er stærkt absorberende og tørrer derfor hurtigt. Såfremt der ønskes at bruge en tørretumbler, anbefales det, at der ikke benyttes en høj varmeindstilling og at overtørring undgås, da disse ting kan forringe bambusfibrene. 

Specifikation
Is on Sale No
Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
© 2020 Selta.dk. Alle rettigheder forbeholdt.